Goede voornemens en whatnot.

Zo'n half jaar geleden had ik mij een consumptiestop opgelegd. Ik ging geen onnodige dingen meer kopen. Tijd voor een stand van zaken denkt u zo?
Truth be told heb ik dus gewoon mijn koopgedrag verandert naar "ALLES IS NUTTIG" - nee da's ook niet waar, ik heb echt enkel nuttige dingen gekocht. Al heb ik daar blijkbaar de laatste tijd nogal veel nood naar... Ach ja, 1 ding is er zeker verandert, geen impulsaankopen meer. Boardgames kopen we ook niet meer, aangezien ik hier nog spellekes in de shrinkwrap heb steken. PCgames enkel als ze dirt-cheap zijn, en dan nog - mijn backlog is te groot. Zo groot dat het schaamtelijk wordt om nog iets nieuw te kopen. Ik heb dan ook de perfecte subreddit gevonden voor mijn gedrag >> r/patientgamers

Ondertussen gaat het niet zo goed op gebied van avondschool, en als je vraagt wat er is gebeurd? Life happened. 2 kinderen groot brengen en dan nog 3 avonden in de week van huis weg zijn, da's allemaal niet zo goed voor de algehele gemoedstoestand.
Spijtig misschien, maar misschien moet ik mij gewoon echt eens toespitsen op wat ik zelf wil leren. Echt wil leren, ipv een schooltraject af te lopen. Ondertussen zitten we al in de job waar we met die opleiding naartoe wilden, dus dat is al goed!

Nu gewoon meer willen.

Of willen we al genoeg?

Ooit heb ik een artikel gelezen over stress van de hedendaagse mens, het kwam erop neer dat het iets is dat we onszelf gewoon opleggen. We moeten gewoon minder willen willen. Mooi toch, maar soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar ik kan echt oh-zo-hard genieten van een weekend waarin de agenda leeg is

"wat gaan we vandaag doen? Idunno - zegget is."

Ik moet hier wat meer komen ranten. Gewoon omdat het kan.

Dropbox heeft onlangs ook z'n public folders omgetoverd tot niet meer zo public, en aangezien Heroku geen hosting voorziet moest ik op zoek naar een nieuwe free hosting voor die weinige fotokes hier. Amazon AWS S3 even gechecked, maar utter overkill voor wat dit moet dienen. Imgur it is. Hidden album, direct links. Purrrfect, atm althans.
Ghost in een nieuw jasje en up to date & we kunnen er weer tegen. Voor ff.