Woah Ghost 0.11.3 is available!

Als ge zo al bijna een jaar niet meer online zijt geweest in uwen eigen blog is dat vanzelfsprekend dat Ghost outdated geraakt. Upgraden was niet meer zo vanzelfsprekend aangezien ik zo van versie 0.4.x kwam ofzoiets - rechtstreeks upgraden naar 0.11.3 mocht niet. Dus tussenstop richting 0.7.1 en van daar uit verder naar 0.11.3 - allemaal via de laatste nieuwe Heroku toolbelt (die was ondertussen ook hopeloos outdated hierzo).

Hot Damn!

Ik ga mij hier terug wat meer bezig houden. //Volgens mij zei ik dat een jaar geleden ook.

Van die filmrollekes is niet veel in huis gekomen, eigenlijk was 2016 een jaar met veel meer dieptes dan hoogtes - memorabele hoogtes dat wel.
Ik trouwde nog eens (zelfde meisje, deze keer met feest) & ik werd opnieuw vader (deze keer ne jongen).
Onze dochter die voor't eerst naar't school gaat en alles wat daarmee gepaard gaat...
Op professioneel vlak terecht gekomen in een bedrijf dat mijn goesting in werken met 10000 volt heeft gesparked.

Soit - 2016 ik ben geen fan van u.

Insert 2017 > ik verwacht dat ge't beter gaat doen dan uw voorganger.

On a sidenote, m'n Pi-Hole was ook aan een upgrade toe - en woah wat voor één... M'n Pi-Hole doet nu van DHCP EN DNS op ons netwerk - and it's glorious! Ik kan dat alleen maar warm aanbevelen. Next op de wishlist is een RetroPi - maar gezien mijn voornemen om niet van ConsumeConsume te doen in 2017 - echt op de wishlist. Mensen gaan cadeaukes kunnen kopen voor mij joh! Ik koop niks van die dingen meer zelf - ik werk gewoon aan een lijstje voor't eindejaar... :D

Ondertussen is Ghost 0.11.4 uit. Maar misschien moet ik nog ff wachten, want blijkbaar komt 1.0 binnenkort uit.
EDIT: Toch maar snel even die 0.11.4 gepushed...